Αρνητικό ρεκόρ μέσου όρου βαθμών ο Μουρίνιο με την Τότεναμ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στον πάγκο της Τότεναμ και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα και  τη στατιστική.

Αρνητικό ρεκόρ μέσου όρου βαθμών ο Μουρίνιο με την Τότεναμ

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Ζοσέ Μουρίνιο με την Τότεναμ. Η νέα ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, έφτασε στο σημείο να πέσει κατακόρυφα ο μέσος όρος βαθμών που συγκεντρώνει ο Πορτογάλος τεχνικός με τους Λονδρέζους.

Ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος για την Τότεναμ και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο στον Μουρίνιο, αλλά και γενικότερα στον οργανισμό της λονδρέζικης ομάδας.

Από τότε που έκατσε στον πάγκο της Τότεναμ, ο Μουρίνιο παίρνει πλέον 1,65 βαθμούς ανά αγώνα, ένα νούμερο που είναι αρνητικό ρεκόρ και σε καμία περίπτωση ικανό για να νιώθει ασφάλεια ο Πορτογάλος ότι στο τέλος θα δει την ομάδα του να κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ βρίσκεται στην 8η θέση.

Τέτοια νούμερα πάντως δεν τα είχε ποτέ στην καριέρα του ο Μουρίνιο. Ούτε καν στην... Λεϊρία ή στην Τσέλσι που στη δεύτερη θητεία του έφυγε κακήν κακώς!

Επίσης, για πρώτη φορά μία ομάδα του Μουρίνιο δέχεται οκτώ γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς. Δέχτηκε 5 από την Έβερτον στο Κύπελλο και 3 από την Σίτι.