Η «Equipe» για Νεϊμάρ: «Γυάλινη παγίδα»

Ο νέος τραυματισμός του Νεϊμάρ έδωσε αφορμή στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» να τον αποκαλέσει «γυάλινη παγίδα».

Η «Equipe» για Νεϊμάρ: «Γυάλινη παγίδα»

Λίγο πριν τα παιχνίδια της φάσης των "16" του Champions League ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε ξανά και θα μείνει εκτός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να βρεθεί στο… στόχαστρο της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe».

Οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τον σπουδαίο Βραζιλιάνο επιθετικό με αποτέλεσμα η «Equipe» να ασκήσει κριτική στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συχνά πυκνά ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γαλλική εφημερίδα χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ "γυάλινη παγίδα".

«Όπως το 2018 και το 2019 πριν από την φάση των «16» του Champions League ο Νεϊμάρ, με τραυματισμό στους προσαγωγούς, δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα την επόμενη Τρίτη (16/2). Ένας τραυματισμός που μπορεί να τον αφήσει εκτός από την ρεβάνς στις 10 Μαρτίου», γράφει η «Equipe» για τον Νεϊμάρ.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος διατηρεί το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής όλων των εποχών. Το 2017 η Παρί έβγαλε από το ταμείο της 222 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα.