Βεράτι: «Υπέροχο να έχω συμπαίκτη τον Μέσι»

Ο Μάρκο Βεράτι δήλωσε ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να έχει συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι την επόμενη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Βεράτι: «Υπέροχο να έχω συμπαίκτη τον Μέσι»

Δεν ίδρωσε το... αυτί κανενός στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τα όσα είπε ο Ρόναλντ Κούμαν περί «ασέβειας», για τα πρόσφατα λεγόμενα του Ντι Μαρία, ότι υπάρχουν πιθανότητες του χρόνου ο Λιονέλ Μέσι ν' αγωνίζεται στην ομάδα του Παρισιού.

Απόδειξη ότι Μάρκο Βεράτι - μια εβδομάδα πριν αντιμετωπίσει τον Αργεντινό και την Μπαρτσελονα για την φάση των «16» του Champions League - εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να έχει τον Μέσι συμπαίκτη στην Παρί.

«Φυσικά θα ήθελα να παίξω με τον Μέσι. Θα έδινα τη μπάλα στον Νεϊμάρ και τον Μέσι, μένοντας λίγο πιο πίσω να τους παρακολουθώ. Θα ήταν υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας. Ένα ακόμη δώρο που θα μου έδινε το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Canal+» ο, διεθνής, Ιταλός, μέσος των Παριζιάνων.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γαλλία ολοένα και πληθαίνουν τα «σενάρια» για έλευση του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, ως ελεύθερος, το προσεχές καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του, με τους «μπλαουγκράνα», παρά τις πληροφορίες για οικονομικά προβλήματα της ομάδας της Γαλλικής πρωτεύουσας και οφειλές προς τους παίκτες της...