Μπάγερν- Αλ Αχλί 2-0: Για το «έξι στα έξι» οι Βαυαροί

Η Μπάγερν κέρδισε την Αλ Αχλί (2-0) και θα αντιμετωπίσει την Μεξικανική Τίγκρες στον τελικό του Μουντιάλ συλλόγων, με στόχο να κατακτήσει τον έκτο τίτλο στη σεζόν

Μπάγερν- Αλ Αχλί 2-0: Για το «έξι στα έξι» οι Βαυαροί

Μπάγερν είναι, όλα τα θέλει ! Οι ασυγκράτητοι Βαυαροί που διέλυσαν τον ανταγωνισμό την περασμένη περίοδο κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ καπ στην Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ καπ στην Ευρώπη, είναι έτοιμοι να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με την κατάκτηση και του Μουντιάλ συλλόγων.

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Κατάρ, οι κόκκινοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, αλλά ούτε και πάτησαν το πόδι στο γκάζι, για να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Αφρικής, Αλ Αχλί (2-0). Ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν για μια ακόμα φορά αυτός που έκανε την διαφορά, αφού πρώτα με πλασέ στο 17’ και ακολούθως με κεφαλιά στο 85’ σφράγισε την νίκη με 2-0 επί των Αιγύπτιων.

Ο απίθανος Πολωνός στράικερ μετρά 29 γκολ σε 27 αναμετρήσεις στη σεζόν και θα είναι ο ηγήτορας και στον τελικό της διοργάνωσης, όπου την Πέμπτη (11/1) η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μεξικανική Τίγκρες. Σε περίπτωση νίκης οι Γερμανοί θα κατακτήσουν τον Παγκόσμιο τίτλο για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, έπειτα από το 1976, το 2001 και το 2013.