Κρούσματα κορονοϊού στην Ατλέτικο, κανονικά το σημερινό (8/2) ματς με την Θέλτα

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν οι Λεμάρ και Ερέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Κανονικά θα διεξαχθεί το σημερινό (8/2, 22.00) ματς με την Θέλτα για την 22η αγωνιστική της La Liga.

Κρούσματα κορονοϊού στην Ατλέτικο, κανονικά το σημερινό (8/2) ματς με την Θέλτα

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Ατλέτικο Μαδρίτης ανήμερα της αναμέτρησής της με αντίπαλο την Θέλτα, που κλείνει την «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής στην La Liga. Στα τελευταία τεστ που έγιναν στο «στρατόπεδο» των «ροχιμπλάκος» βρέθηκαν θετικοί στην πανδημία οι Τομά Λεμάρ και Έκτορ Ερέρα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μπουν σε καραντίνα, όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα, ακυρώθηκε και η τελευταία προπόνηση των μαδριλένων, ενώ παρότι η αποστολή συνηθίζεται να συγκεντρώνεται σε ξενοδοχείο πριν μεταβεί στο γήπεδο για το ματς, τελικά αποφασίστηκε να μην συμβεί αυτό και κάθε ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο να μεταβεί ατομικά στο «Μετροπολιτάνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, παρά τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο, το αποψινό (8/2, 22.00) παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την Θέλτα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες στην κατηγορία και θα επιδιώξει σήμερα να δώσει συνέχεια στο σερί της, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας, που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος της ιστορίας της και πρώτου από το 2014.