Ο Μέσι κάνει μήνυση στην Μπαρτσελόνα και τη Mundo για το συμβόλαιο που βγήκε στη φόρα

Ο Λιονέλ Μέσι μηνύσει τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα που είχαν γνώση του ιδιωτικού συμφωνητικού για το συμβόλαιό του και την Mundo Deportivo που αποκάλυψε τα έσοδά του από αυτό. 

Ο Μέσι κάνει μήνυση στην Μπαρτσελόνα και τη Mundo για το συμβόλαιο που βγήκε στη φόρα

Στην αντεπίθεση περνά ο Λιονέλ Μέσι «απαντώντας» στο πολύκροτο θέμα με το τελευταίο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα που βγήκε στη φόρα και φάνηκε πως έχει πάρει από τους «μπλαουγκράνα» από το 2017 πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ.

Mέσι: 555 εκατομμύρια ευρώ εκταμίευσε για εκείνον, την τελευταία 4ετία μόνο, η Μπαρτσελόνα!

Ο Αργεντινός σταρ, όπως αναφέρει η Marca,έχει ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά τόσο κατά της εφημερίδας που έκανε την αποκάλυψη, της καταλανικής και προσκείμενης στην Μπαρτσελόνα Mundo Deportivo, όσο και κατά των διοικούντων την Μπαρτσελόνα, που «έσπασαν» όπως φαίνεται την ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Αυτοί που είχαν γνώση για το τι προέβλεπε το συμφωνητικό ήταν ο πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή Κάρλες Τουσκέτς, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου και δύο ακόμη μέλη.

Η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα μέχρι να γίνουν εκλογές του συλλόγου με ανακοίνωσή της καταδίκασε τη διαρροή και ανέφερε πως δεν έγινε από κάποιο δικό της στέλεχος.