Mέσι: 555 εκατομμύρια ευρώ εκταμίευσε για εκείνον, την τελευταία 4ετία μόνο, η Μπαρτσελόνα!

Δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδα EL Mundo αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα κατέβαλε περισσότερα από 555 εκατομμύρια ευρώ στον Λιονέλ Μέσι, βάσει συμβολαίου, από το 2017 έως σήμερα

Mέσι: 555 εκατομμύρια ευρώ εκταμίευσε για εκείνον, την τελευταία 4ετία μόνο, η Μπαρτσελόνα!

Την ώρα που οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να είναι κλίνει, αυτήν την στιγμή, περισσότερο προς το να μείνει παρά προς το να φύγει από την Μπαρτσελόνα, μετά από 20 χρόνια παραμονής ένα δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «El Mundo», σχετικά με τις απολαβές του, δημιουργεί σούσουρο κι ερωτηματικά, καθώς είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», που πυροδότησε η κρίση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο Αργεντινός κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα έχει εισπράξει ένα ποσό που ξεπερνάει το μισό δισεκατομμύριο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε δύο μπόνους με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Το πρώτο ήταν μπόνους υπογραφής το οποίο του πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό αυτόματα 115.225.000 ευρώ και το δεύτερο ήταν για την πιστότητα του στον σύλλογο και του προσέφερε άλλα 77.929.955 ευρώ.

Με απλά λόγια ο Μέσι από αυτά τα δύο μπόνους εξασφάλισε 193 εκατομμύρια!

Από που προέρχονται τα υπόλοιπα; Κυρίως από τις πάγιες αποδοχές του Αργεντινού οι οποίες φτάνουν τα 138 εκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της Εφορίας).

Κάπως έτσι φτάνουμε στα 492 εκατομμύρια ευρώ στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αν στα παραπάνω προσθέσετε κάποια μπόνους ατομικά και ομαδικά για την επίτευξη στόχων συν το μέρος των δικαιωμάτων που του αναλογεί για την εκμετάλλευση της «εικόνας» του φτάνουμε στα 555.237.619 ευρώ!



Νούμερο που... ζαλίζει.