Κλοπ: «Ο Φαμπίνιο μπορεί να προλάβει τη Σίτι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Φαμπίνιο να μπορέσει να ενισχύσει τη Λίβερπουλ στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι (7/2, 18:30).

Κλοπ: «Ο Φαμπίνιο μπορεί να προλάβει τη Σίτι»

Ο Φαμπίνιο αναμένεται να χάσει τους επόμενους δύο αγώνες πρωταθλήματος της Λίβερπουλ, λόγω τραυματισμού, αλλά ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 27χρονος μέσος να προλάβει το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος, ο οποίος χρησιμοποιείται στην άμυνα, λόγω των πολλών απουσιών στα «μετόπισθεν», απουσίασε από την εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της Τότεναμ, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας αντιμετωπίζει αύριο τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ενώ την Τετάρτη υποδέχεται την Μπράιτον και στη συνέχεια τη Μάντσεστερ Σίτι στις 7 Φεβρουαρίου στις 18:30.

«Τα μικρά θέματα αυτές τις ημέρες είναι τουλάχιστον τρία παιχνίδια» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κλοπ ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και συμπλήρωσε: «Αυτό εξαρτάται από την εβδομάδα, θα μπορούσε επίσης να είναι τέσσερα παιχνίδια. Θα δούμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι όπου ο Φαμπ θα μπορούσε να επιστρέψει είναι η Σίτι».