Τότεναμ: Ο Ντελέ Άλι οδεύει προς Παρί Σεν Ζερμέν

Πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν και σε νέα συνεργασία του με τον Μαουρίστιο Ποτσετίνο βρίσκεται ο Ντέλε Άλι, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα Ζοσέ Μουρίνιο για την Τότεναμ.

Τότεναμ: Ο Ντελέ Άλι οδεύει προς Παρί Σεν Ζερμέν

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να αξιοποιήσει και πάλι την... ικανότητα του να παίρνει σημαντικούς παίκτες τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Όπως συνέβη πέρυσι, με τους Φλορέντσι, Κιν και Ραφίνια, ο Βραζιλιάνος παράγοντας, κινήθηκε με ευελιξία και όπως φαίνεται έχει κλείσει τον Ντέλε Άλι.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος, δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ και όπως όλα δείχνουν θα συνεργασθεί εκ νέου με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θεωρεί πως ο Ντέλε Άλι, μπορεί να λύσει πολλά ζητήματα στην μεσαία γραμμή των πρωτευουσιάνων.

Ο Ντέλε Άλι δεν έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Δευτέρας (25/1) και της Τρίτης (26/1), γεγονός που έχει την σημασία του και όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στο Παρίσι, αφού πρώτα διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας