Τσέλσι: Τέλος ο Λάμπαρντ - Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Τούχελ (pic)

Ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Φρανκ Λάμπαρντ από τον πάγκο της Τσέλσι. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Άγγλου ο Τόμας Τούχελ.

Τσέλσι: Τέλος ο Λάμπαρντ - Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Τούχελ (pic)

Την απομάκρυνση του Φρανκ Λάμπαρντ από την τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε σήμερα (25/1) η Τσέλσι.

Οι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να μην μεταβούν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου πριν το απόγευμα.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης, στο -11 από την κορυφή, και έτσι ο Λάμπαρντ απολύθηκε ύστερα από μόλις 18 μήνες θητείας στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με το Sky sports της Γερμανίας, φαβορί για την αντικατάσταση του Λάμπαρντ, είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είδε την πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να αναλάβει τους «μπλε» και να συνεργαστεί με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα, τον οποίο γνωρίζει καλά από την Παρί.

Το αφεντικό της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανέφερε:

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για τον σύλλογο, κυρίως γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Φρανκ και τον σέβομαι απόλυτα.

Είναι άνθρωπος με μεγάλη ακεραιότητα και έχει την υψηλότερη εργασιακή ηθική. Ωστόσο, υπό τις τρέχουσες συνθήκες πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε προπονητή.

Εκ μέρους όλων στο Club, του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για τη δουλειά του ως προπονητής και να του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ».