Premier League: Υπό κατάρρευση- Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0 από την Μπέρνλι στο Άνφιλντ! (highlights)

Με πέναλτι του Μπαρνς στο 83΄η Μπέρνλι υποχρέωσε τη Λίβερπουλ σε οδυνηρή ήττα 1-0 στο «Άνφιλντ». Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Υπό κατάρρευση- Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0 από την Μπέρνλι στο Άνφιλντ!  (highlights)

Τη μεγαλύτερη ίσως έκπληξη στην εφετινή Premier League έκανε απόψε η Μπέρνλι με το 1-0 επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της 18ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής.


Το ό,τι οι πρωταθλητές δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση εδώ και καιρό το δείχνουν τα αποτελέσματά τους, αλλά ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα περίμεναν πως θα έχανε βαθμούς από την 17η (μέχρι πριν την έναρξη του ματς) της κατάταξης, Μπέρνλι.


Κι, όμως, οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα το πίστευαν όλο και περισσότερο και με το πέναλτι του Μπαρνς στο 83΄ έφυγαν με το τεράστιο «διπλό» από την έδρα των «κόκκινων».

Τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες μετρά, πλέον, η Λίβερπουλ, η οποία συμπλήρωσε πάνω από ένα μήνα χωρίς «τρίποντο». Έχει να νικήσει από τις 19/12 και το 7-0 στο Λονδίνο επί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η σημερινή ήταν η πρώτη της ήττα μέσα στο «Άνφιλντ».

Δεν άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι να χαρεί για πολύ την πρώτη θέση η άσπονδη συμπολίτισσα της και με ένα καταπληκτικό γκολ του Πολ Πογκμπά (το 6ο έξω από την περιοχή από το 2016) πήρε τη νίκη 2-1 κόντρα στη Φούλαμ.

Οι «κόκκινοι» διάβολοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5΄ από το γκολ του Λούκμαν, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα (Καβάνι 21΄) και να κάνουν την ανατροπή με τον Πογκμπά στο 65΄.

Σκούρα τα βρήκε η Μάντσεστερ Σίτι στην εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο την Άστον Βίλα, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στη φετινή της συγκομιδή.

Τον... γόρδιο δεσμό έλυσε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 80ό λεπτό, ενώ ο Γκουντογκάν με πέναλτι έκλεισε το σκορ στο 90', γράφοντας το τελικό 2-0 για τους «Πολίτες».

Το προφίλ των εξ αναβολής αναμετρήσεων:

ΤΡΙΤΗ 19/1

Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 2-1
(45'+1' Μπόουεν, 66' Αντόνιο - 51' Περέιρα)

Λέστερ – Τσέλσι 2-0
(6' Εντίντι, 41' Μάντισον)

TETAΡΤΗ 20/1

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 2-0
(80' Μπερνάρντο Σίλβα, 90' Γκουντογκάν)

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

(5΄Λούκμαν - 11' Καβάνι, 65΄Πογκμπά)

ΠΕΜΠΤΗ 21/1

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 0-1

(83' πεν Μπαρνς)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/1

22.00: Άστον Βίλα – Νιουκάστλ

Λιντς - Σαουθάμπτον: ΑΝΑΒΟΛΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ