Σόλσκιερ: «Έχω δείξει πως μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο»

Ο προπονητής της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε ότι η δουλειά δείχνει πως είναι ο σωστός άνθρωπος για να βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου. 

Σόλσκιερ: «Έχω δείξει πως μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι η βελτίωσή του την τρέχουσα σεζόν, τού έδειξε ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προέτρεψε τους παίκτες του να διατηρήσουν τη μαχητικότητα στον αγώνα για τον τίτλο της Premier League.

Ο Νορβηγός προπονητής, που έφτασε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 Δεκεμβρίου 2018, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, αντιμετώπισε έντονη κριτική κατά τη διάρκεια των δύο ετών, αλλά τώρα φαίνεται να απολαμβάνει την υποστήριξη όλων.

«Ελπίζω ότι έχω δείξει πως μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει», δήλωσε ο Σόλσκιερ στους δημοσιογράφους, με αφορμή τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με την Φούλαμ στην Premier League. Με νίκη η Γιουνάιτεντ, που τώρα είναι δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τη Λέστερ, θα βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Ένιωσα προσωπικά ισχυρή υποστήριξη από τον σύλλογο. Είπα στους παίκτες ότι δεν έχει σημασία να φτάσουμε μία φορά στην κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτή την πρόκληση, να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι και να χτίσουμε αυτήν την ομάδα, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο», πρόσθεσε ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.