Άλεξ ΜακΚάρθι: Θετικός στον κορονοϊό – Χάνει τον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ

Η Σαουθάμπτον φιλοξενεί απόψε τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα της Premier League. Δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας της ομάδας, Άλεξ ΜακΚάρθι.   

Άλεξ ΜακΚάρθι: Θετικός στον κορονοϊό – Χάνει τον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ

Ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, Άλεξ ΜακΚάρθι, δεν θα παίξει απόψε (4/1) κόντρα στη Λίβερπουλ. Ο πορτιέρε της Αγγλικής ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως είναι φυσικό δεν θα αντιμετωπίσει σήμερα τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Premier League: Πάρτι (3-1) η Μάντσεστερ Σίτι με Τσέλσι στο Λονδίνο (Highlights)

Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, πριν από λίγες μέρες είχε αγωνιστεί κανονικά στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Το συγκεκριμένο ματςείχε διεξαχθεί στις29 Δεκεμβρίου αλλά πλέον ο Άλεξ ΜακΚάρθι έχει μπει σε καραντίνα και είναι άγνωστο εάν θα προλάβει και το ματςΚυπέλλου που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό άλλωστε αποκάλυψε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουτλ, μιλώντας για το ματς με τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ. Ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, Άλεξ ΜακΚάρθι, ενδέχεται λοιπόν να χάσει και τον τρίτο γύρο του FA Cup, απέναντι στη Σριούσμπερι.

«Μετά τον τελευταίο γύρο των δοκιμών, έχουμε τώρα ένα θετικό κρούσμα με τον ΜακΚάρθι, οπότε δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας και ίσως και για τον αγώνα με την Σριούσμπερι, καθώς θα πρέπει να απομονωθεί για ένα διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ραλφ Χάσενχουτλ.