Premier League: Ο Σαΐς στο 86΄ πίκρανε (1-1) τον Μουρίνιο (highlights)

Το γκολ που σημείωσε στο 86΄ο Σαΐς έσωσε (1-1) την παρτίδα για τη Γουλβς στο ματς με την Τότεναμ. Όλα τα αποτελέσματα και τα highlights από την Boxing Day της Premier League.

Premier League: Ο Σαΐς στο 86΄ πίκρανε (1-1) τον Μουρίνιο (highlights)

Η Τότεναμ προηγήθηκε στο «Μολινό» της Γουλβς με γκολ που σημείωσε ο Ντομπελέ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους «Λύκους» αλλά έδειχνε να αντέχει, ώσπου ήρθε το 86΄και ο προωθημένος Σαΐς με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφερε το ματς στα ίσα (1-1)

O Σεμί Αζάγι ουδέποτε είχε σκοράρει στην Premier League. Τα κατάφερε στην 14η συμμετοχή του εναντίον της Λίβερπουλ. Με αυτό το γκολ η Γουέστ Μπρόμιτς απέσπασε 1-1 στο «Άνφιλντ».

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 12΄με γκολ του Μανέ αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να σφραγίσουν τη νίκη τους με ένα δεύτερο γκολ. Και η μπάλα τους τιμώρησε στο τέλος (82΄).

O Σαμ Αλαρντάις, νέος τεχνικός των «Μπάγκις» ήταν αυτός που είχε υποχρεώσει τους «reds» στην τελευταία εντός έδρας ήττα τους το 2017.

Η Λιντς που την προηγούμενη αγωνιστική είχε δεχθεί έξι γκολ από τη Λίβερπουλ κράτησε το μηδέν και με ένα γκολ που σημείωσε ο Μπάμφορντ με πέναλτι στο 5΄πήρε τη νίκη 1-0 επί της Μπέρνλι.

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπάμφορντ σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Πόουπ. Η Μπέρνλι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση αλλά η Λιντς άντεξε και με τη νίκη αυτή μπήκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας

Oι αγώνες του Σαββάτου (26/12)

Η Άρσεναλ που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και που κατέβηκε ελλιπής στο λονδρέζικο ντέρμπι, κατάφερε να νικήσει την πανίσχυρη Τσέλσι με 3-1.

Άρσεναλ - Τσέλσι: Το πέναλτι του Λακαζέτ και το φάουλ του Τσάκα για το 2-0 στο ημίχρονο (vid)

Το ματς ήταν δραματικό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Άρσεναλ που προηγήθηκε 3-0 στο 56΄είδε την Τσέλσι να μειώνει στο 85΄με τον Έιμπραχαμ και να κερδίζει πέναλτι στο 92΄.

Άρσεναλ - Τσέλσι: Το τέλειο πλασέ του Σάκα για το 3-0 (vid)

Όμως ο Ζορζίνιο που ανέλαβε την εκτέλεσή του δεν κατάφερε να νικήσει τον Λένο που έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Πάμπλο Μάρι, Μπεγερίν, Τίρνεϊ, Χόλντινγκ, Σακά, Τζάκα, Ελνενί, Σμιθ Ρόου (65'Γουίλοου), Μαρτινέλι (70'Πεπέ), Λακαζέτ (92'Μουστάφι).

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Κόβατσιτς (46'Ζορζίνιο), Τσίλγουελ, Καντέ (74'Χάβερτζ), Μάουντ, Πούλισικ, Βέρνερ (46'Χάντσον Οντόι), Έιμπραχαμ.

Η Άστον Βίλα έμεινε με δέκα παίκτες στο 44΄καθώς αποβλήθηκε ο Μινγκς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει άλλα δυο γκολ και να φτάσει σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Στο άλλο απογευματινό ματς, Φούλαμ και Σαουθάμπτον έμειναν στο 0-0 στο "Craven Cottage". Στο 85ο λεπτό η Σαουθάμπτον σκόραρε με τον Γουόλκοτ αλλά το γκολ, μετά από εξέταση στο VAR, ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Δυο φορές προηγήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λέστερ αλλά και τις δυο φορές η τοπική ομάδα είχε απάντηση.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπαρνς απαντά (1-1) στο γκολ του Ράσφορντ (vid)

Τελευταίος «μίλησε» ο Βάρντι ο οποίος στο 85΄σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης (2-2), απαντώντας στο γκολ που είχε πετύχει στο 79΄ο Μπρούνο Φερνάντες.

H Μάντσεστερ είχε ανοίξει το σκορ με τον Ράσφορντ. Και ήταν αυτό το 50ο γκολ του Μάρκους με την κόκκινη φανέλα. Ο 3ος νεότερος μετά τους Ρούνεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο που φτάνει αυτό το ρεκόρ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Τζάστιν, Φοφανά, Εντιντί, Μπαρνς, Τίλεμανς, Ολμπράιτον (81’ Αγιόθε Πέρεθ), Μάντισον, Βάρντι

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ (66’ Τουανζέμπε), Μπεϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (54’ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (75’ Καβάνι)

Σε ποια κανάλια θα δούμε Premier League, Basket League και Championship

Στα δύο τελευταία ματς της ημέρας χρονικά, η Μάντσεστερ Σίτι και η Έβερτον έβαλαν από τρεις βαθμούς στα... σακούλια τους, εύκολα η δύσκολα.

Εύκολα για τους «πολίτες», που επικράτησαν της Νιουκάστλ 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ τα «ζαχαρωτά» χρειάστηκαν ένα γκολ του Σίγκουρντσον στο 80' για να επικρατήσουν 0-1 στο Σέφιλντ.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο (26/12)

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2
(23΄Mπαρνς, 85΄Βάρντι - 31΄Ράσφορντ, 79΄Φερνάντες)

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-0
(5΄Τραορέ, 67΄Χάουζ, 76΄Ελ Γκάζι)

Φούλαμ – Σαουθάμπτον 0-0

Άρσεναλ – Τσέλσι 3-1
(34΄πεν Λακαζέτ, 44΄Τσάκα, 56΄Σάκα - 85΄Έιμπραχαμ)

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0
(14' Γκουντογκάν, 55' Τόρες)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 0-1
(80' Σίγκουρντσον)

Κυριακή (27/12)

Λιντς-Μπέρνλι 1-0

(5' πέν. Μπάμφορντ)

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον 2-2

(60' Τζόνσον, 82' Σούτσεκ / 44' Μοπάι, 70' Ντανκ)

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρόμιτς 1-1

(12΄Μανέ - 82΄Αζάγι)

Γουλβς - Τότεναμ 1-1

(86΄Σαΐς - 1΄Ντομπελέ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ