Λίβερπουλ: Υπογράφει συμβόλαιο ζωής ο Φαν Ντάικ

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, το οποίο θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο στην Ιστορία του συλλόγου!

Λίβερπουλ: Υπογράφει συμβόλαιο ζωής ο Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, «συμβόλαιο ζωής» όπως το χαρακτηρίζει ο αγγλικός Τύπος, με τη Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, που είναι εκτός δράσης έως το τέλος της σεζόν, λόγω τραυματισμού, πήγε στο «Άνφιλντ» τον Ιανουάριο του 2018 και εξελίχθηκε στον κορυφαίο στόπερ του πλανήτη.

Ο 28χρονος άσος, έκτοτε, είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με τη φανέλα της οποίας, μετρά 81 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το επόμενο διάστημα ο Ολλανδός σταρ θα υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο στην Ιστορία του συλλόγου! Ο Φαν Ντάικ έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2025, έναντι 14 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Με το συμβόλαιο αυτό ο Φαν Ντάικ θα γίνει πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ιστορία της ομάδας. Να σημειωθεί πως τώρα ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ, εισπράττει 225.000 ευρώ την εβδομάδα και είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης των «κόκκινων».