Νέος «πονοκέφαλος» στην Λίβερπουλ, νοκ άουτ ο Ζότα!

Ο Ντιόγο Ζότα ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των τραυματιών της Λίβερπουλ, καθώς θα απουσιάσει από το ματς με την Φούλαμ στο Λονδίνο (13/12).

Νέος «πονοκέφαλος» στην Λίβερπουλ, νοκ άουτ ο Ζότα!

Οι τραυματισμοί πλέον είναι ένα μέρος της καθημερινότητας της Λίβερπουλ, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει χάσει το ένα βασικό της στέλεχος πίσω από το άλλο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μάθει να ζει με όλες αυτές τις απουσίες, αλλά την ίδια στιγμή τρέμει και το φυλλοκάρδι του μη τυχόν και προκύψουν κι άλλες απώλειες.

Τελικά το κακό δεν άργησε να έρθει για τον Γερμανό τεχνικό, καθώς είδε τον Ντιόγο Ζότα να μην ξεπερνάει το πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι με την Μίντιλαντ και να τον αφήνει εκτός μάχης από τον αγώνα με την Φούλαμ (13/12).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν μπόρεσε να προπονηθεί το Σάββατο (12/12) και εκφράζονται ανησυχίες για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Κλοπ ελπίζει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν θα είναι τόσο ανησυχητικά και ο Ζότα θα επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση. Έως τώρα άλλωστε είναι και πολύτιμη η συμβολή του στην πορεία της Λίβερπουλ, καθώς σε 17 παρουσίες μετράει ήδη 9 τέρματα και αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους των «κόκκινων» που έχει φτιάξει ο Κλοπ για τη φετινή σεζόν.

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί η ημερομηνία της επιστροφής του Ζότα στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ.

Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Μερσεϊσάιντ μετά την εκτός έδρας αποστολή με την Φούλαμ (13/12), έχει μπροστά της το ματς κορυφής με την Τότεναμ στο Άνφιλντ την Τετάρτη (16/12).