Γιουνάιτεντ - Σίτι: Στήριξη Γκουαρντιόλα σε Σόλσκιερ πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε την στήριξή του στον ομόλογό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την έντονη κριτική που δέχεται. 

Γιουνάιτεντ - Σίτι: Στήριξη Γκουαρντιόλα σε Σόλσκιερ πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Τη στήριξή του στον συνάδελφό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα και μάλιστα λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι (Σάββατο 12/12 στις 19:30) για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Στην Γιουνάιτεντ υπάρχουν τριγμοί, ιδίως μετά την ήττα από τη Λειψία και τον αποκλεισμό από το Champions League και η κριτική που δέχεται ο Νορβηγός τεχνικός είναι εντονότερη από ποτέ. Στη συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε σχετικά για την… άβολη θέση στην οποία βρίσκεται ο ομόλογός του, ωστόσο ο Ισπανός πρόσφερε τη στήριξή του, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτή είναι η ζωή του προπονητή.

«Πλέον όλοι οι προπονητές ξέρουμε πως υπάρχει τεράστια πίεση. Αλλά γι' αυτό και παίρνουμε αυτούς τους μεγάλους μισθούς. Πρέπει να ρυθμίζουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό το να καταλάβουμε όλοι την αξία που έχει ο Σόλσκιερ. Δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς γι' αυτό. Δεν το λέω αυτό για να τον στηρίξω, είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και γνώριζε πως θα περάσει και από τέτοιες καταστάσεις. Ξέρει πως είναι αυτή η δουλειά.

Ξέρετε και εσείς. Όταν κερδίσουμε, τότε όλοι λένε πως είσαι ιδιοφυΐα. Όταν χάνεις όμως, τότε πρέπει να απολυθείς. Αυτό συμβαίνει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε όλον τον κόσμο, αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.