Premier League: Νέα πραγματικότητα στις εξέδρες, χωρίς φωνές, συνθήματα και αλκοόλ!

Η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League θα ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι μας έχουν συνηθίσει τα γήπεδα της Αγγλίας.

Premier League: Νέα πραγματικότητα στις εξέδρες, χωρίς φωνές, συνθήματα και αλκοόλ!

Ρεπορτάζ της Daily Mail αποκαλύπτει πώς θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League από τις αρχές Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι οπαδοί των ομάδων θα πρέπει να συνηθίσουν σε ορισμένες νέες συνήθειες και μέτρα, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στις εξέδρες των γηπέδων.

Εκτός από την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, θα απαγορευτούν οι φωνές, τα συνθήματα και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει «έκρηξη συναισθημάτων», η οποία μπορεί με τη σειρά της να οδηγήσει σε καταστρατήγηση των μέτρων ασφαλείας στις κερκίδες. Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για πλήρη απαγόρευση πώλησης όλων των αλκοολούχων ποτών από τις καντίνες στα γήπεδα.

Αυτή η νέα πραγματικότητα μπορεί σε κάποιες να μοιάζει... αποστειρωμένη και ξένη από τις μέχρι τώρα ποδοσφαιρικές τους εμπειρίες στα γήπεδα, ωστόσο είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της πανδημίας.