Όλες οι κινήσεις του Κώστα Τσιμίκα στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ (vid)

Δείτε το 4άλεπτο βίντεο εστιασμένο πάνω στον Κώστα Τσιμίκα από το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ στο 7-2 επί της Λίνκολν.

Όλες οι κινήσεις του Κώστα Τσιμίκα στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ (vid)

Μετά τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια, ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο 7-2 επί της Λίνκολν για το Λιγκ Καπ, το βράδυ της Πέμπτης (24/09). Ο Έλληνας ακραίος μπακ είχε καλή απόδοση σε σημείο να εξάρει την εμφάνιση του ο προπονητής του Γιούργκεν Κλοπ, που επεσήμανε τις καλές στιγμές του και βέβαια είπε και το αυτονόητο, πως θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Τι είπε ο Κλοπ για το ντεμπούτο Τσιμίκα - Η βαθμολογία του και τα σχόλια του κόσμου (vid - pics)

«Ο Κώστας είναι πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είδαμε κάποιες σέντρες και άλλα τέτοια πράγματα από εκείνον, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι γι’ αυτόν, γιατί η Λίνκολν έπαιζε κλειστά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γερμανού τεχνικού.

League Cup Αγγλίας: Δείτε τον Τσιμίκα στο Λίβερπουλ-Λίνκολν 7-2! (vid)

Στην Αγγλία περιμένουν πολλά από τον νεαρό μπακ, έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του και ιδού η απόδειξη. Ένα 4άλεπτο βίντεο εστιασμένο πάνω στον Κώστα Τσιμίκα από το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ.