Τι είπε ο Κλοπ για το ντεμπούτο Τσιμίκα - Η βαθμολογία του και τα σχόλια του κόσμου (vid - pics)

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (24/9). Ο διεθνής άσος ήταν βασικός στη νίκη των «κόκκινων» με 7-2 επί της Λίνκολν για το Λιγκ Καπ.

Τι είπε ο Κλοπ για το ντεμπούτο Τσιμίκα - Η βαθμολογία του και τα σχόλια του κόσμου (vid - pics)

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ από το επίσημο ντεμπούτο του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο διεθνής ακραίος μπακ ήταν βασικός στη νίκη των «κόκκινων» με 7-2 επί της Λίνκολν για το Λιγκ Καπ, το βράδυ της Πέμπτης.

League Cup Αγγλίας: Δείτε τον Τσιμίκα στο Λίβερπουλ-Λίνκολν 7-2! (vid)

«Ο Κώστας είναι πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είδαμε κάποιες σέντρες και άλλα τέτοια πράγματα από εκείνον, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι γι’ αυτόν, γιατί η Λίνκολν έπαιζε κλειστά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Βασικός με τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας κόντρα στη Λίνκολν Σίτι (pic)

Αξίζει να σημειώσουμε πως άκρως κολακευτικά ήταν τα σχόλια και των φίλων των πρωταθλητών Αγγλίας για την πρώτη εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι του Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μάλιστα κάποιος έκανε και σύγκριση με τον Τσίλγουελ που απέκτησε η Τσέλσι από την Λέστερ έναντι 55.000.000 ευρώ ενώ η Λίβερπουλ έδωσε ένα ποσό σαφώς λιγότερο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Όσον αφορά την απόδοση του αριστερού ακραίου αμυντικού των πρωταθλητών κόσμου, οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με τους «κόκκινους», είχαν τον Τσιμίκα στους κορυφαίους και η βαθμολογία του ήταν 7. Μόνο οι Τζόουνς, Μιναμίνο είχαν καλύτερη βαθμολογία από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

League Cup Αγγλίας: Δείτε τον Τσιμίκα στο Λίβερπουλ-Λίνκολν 7-2! (vid)

Γενικότερα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και αυτό που γράφουν στην Αγγλία είναι πως ο Κλοπ έχει επιτέλους έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση, όταν δεν παίζει ο Ρόμπερτσον.

Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα, στον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ να δούμε και πάλι βασικό τον Τσιμίκα.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Τρεις ημέρες μετά είναι ο αγώνας και πάλι με τους Λονδρέζους για το Λιγκ Καπ.