«Ο Μέσι διάλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι»

Σύμφωνα με την Equipe η Παρί Σεν Ζερμέν επικοινώνησε με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, όμως εκείνος απάντησε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. 

«Ο Μέσι διάλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι»

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως είναι μακριά από την Μπαρτσελόνα και τα σενάρια για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, δίνουν και παίρνουν με τη Μάντσεστερ Σίτι να μοιάζει ως η επικρατέστερη για να τον υπογράψει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Μέσι έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η γαλλική εφημέριδα, η Παρί Σεν Ζερμέν επικοινώνησε με τον πατέρα του Μέσι για να καταθέσει την πρόταση της, όμως εκείνος απάντησε ότι ο Αργεντινός σταρ επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επικοινώνησε με τον Χόρχε Μέσι, τον πατέρα του σταρ της Μπαρτσελόνα για να μάθει τις προθέσεις του και αν δει αν ενδιαφέρεται για μία μετακόμιση στην πόλη του φωτός.

Η απάντηση όμως που πήρε δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν στο Παρίσι, καθώς ο Χόρχε Μέσι, αφού ευχαρίστησε τη γαλλική ομάδα για το ενδιαφέρον της, ενημέρωσε ότι ο γιος του έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πολίτες».

«Ο Μέσι ρώτησε τον Νεϊμάρ για την Παρί»

Μάντσεστερ Σίτι: «Γη και ύδωρ» για τον Μέσι!

Τελευταίο χαρτί Μπαρτομέου: Παραιτείται για χάρη του Μέσι!

Χαμός με Μέσι: Το tweet για συμφωνία με τη Σίτι, που ανέβηκε και... κατέβηκε (pic)