Μάντσεστερ Σίτι: «Γη και ύδωρ» για τον Μέσι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν καταλανικά Μέσα, η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει τρεις ποδοσφαιριστές και 100 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι. 

Μάντσεστερ Σίτι: «Γη και ύδωρ» για τον Μέσι!

Τη μεταγραφή του αιώνα θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι και να προσθέσει στο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι, προσφέροντας στον Αργεντινό «γη και ύδωρ».

Μέσα από την Καταλονία και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Sport» τονίζει πως οι Άγγλοι έχουν μελετήσει όλα τα οικονομικά δεδομένα και πιστεύουν πως μπορούν να ντύσουν στα χρώματα τους τον σπουδαίο άσο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «Πολίτες» δίνουν 100 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, αλλά επειδή τα λεφτά δεν είναι πολλά θα προτείνουν στους Καταλανούς έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να τους πείσουν να παραχωρήσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους.

Η Σίτι είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Μπερνάντο Σίλβα, τον επιθετικό Γκραμπριέλ Ζεσούς (θυμίζουμε αποχώρησε πρόσφατα ο Σουάρες και η «Μπάρτσα» χρειάζεται ενίσχυση στην κορυφή) αλλά και τον αμυντικό, Έρικ Γκαρθία.

Οι «πολίτες» αναμένεται να ξεκινήσουν επίσημα τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μέσι τις προσεχείς ημέρες και θα στείλουν αντιπροσώπους στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.