«Ο Μέσι ρώτησε τον Νεϊμάρ για την Παρί»

Σύμφωνα με το ESPN ο Λιονέλ Μέσι τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ αναζητώντας πληροφορίες για τη γαλλική ομάδα.

«Ο Μέσι ρώτησε τον Νεϊμάρ για την Παρί»

Ο Λιονέλ Μέσι… άνοιξε την πόρτα του Καμπ Νου και πλέον αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί ο πιθανότερος προορισμός του να φαντάζει η Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να προσπαθούν να βρουν τη «μαγική» φόρμουλα, για να πάρουν πέρα από τη Μάγχη τον Αργεντινό, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σύμφωνα με το ESPN, ο τελευταίος που επικοινώνησε με τον 33χρονο σούπερ σταρ, βρίσκεται στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν είναι άλλος από τον πολύ καλό του φίλο, Νεϊμάρ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους μίλησαν την Πέμπτη, για μία πιθανή μεταγραφή του Μέσι στην Παρί, καθώς ο Βραζιλιάνος του ανέλυσε τις συνθήκες και γενικότερα όλα όσα πρέπει να ξέρει για τον σύλλογο και την πόλη.

Από την άλλη βέβαια η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είχε καταστήσει σαφές στην εφημερίδα «L Equipe» πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.

Μένει λοιπόν να φανεί εάν τελικά οι Παριζιάνοι θα ενδώσουν στον πειρασμό ή αν απλώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε διερευνητική επαφή με τον Βραζιλιάνο που γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στη γαλλική ομάδα.