Χαμός με Μέσι: Το tweet για συμφωνία με τη Σίτι, που ανέβηκε και... κατέβηκε (pic)

Η ισπανίδα δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο «Twitter» ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτησή της.

Χαμός με Μέσι: Το tweet για συμφωνία με τη Σίτι, που ανέβηκε και... κατέβηκε (pic)

Το σίριαλ με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Twitter» πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πολίτες», γράφοντας χαρακτηριστικά «Σίτι και Μέσι έχουν συμφωνήσει στους αριθμούς».

Το σχετικό θέμα άρχισαν να αναπαράγουν άμεσα και άλλα Μέσα στο εξωτερικό, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η Βερόνικα Μπρουνάτι διέγραψε την ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον ατζέντη και πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι, ενώ ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός «RAC1» μετέδωσε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι θα μεταβούν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν και με την «Μπάρτσα» τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Όπως σημειώνεται, οι «πολίτες» θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στην Premier League και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα για να κλείσουν τη συμφωνία.