Μπαρτσελόνα: Τέλος εποχής - Ο Μέσι ενημέρωσε με φαξ πως αποχωρεί!

Βόμβα μεγατόνων στην Μπαρτσελόνα - Ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε με φαξ τους Καταλανούς να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μπαρτσελόνα: Τέλος εποχής - Ο Μέσι ενημέρωσε με φαξ πως αποχωρεί!

Δημοσιεύματα τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Αργεντινή, αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα με φαξ την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Δείγμα της... ψυχρότητας που υπάρχει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, τα ΜΜΕ του εξωτερικού αναφέρουν πως η Μ. Γιουνάιτεντ, η Ίντερ, αλλά και η Παρί, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Η υπόθεση, βέβαια, δεν είναι απλή. Ο 33χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, έχει συμβόλαιο έως και το 2021 με την Μπαρτσελόνα. Με τη ρήτρα αποδέσμευσης να βρίσκεται στα 700.000 ευρώ. Η πλευρά του Λιονέλ Μέσι, όμως, ποντάρει σε «παραθυράκια» που βρίσκονται στο συμβόλαιο, καθώς στόχος του παίκτη είναι να αποχωρήσει ελεύθερος! Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως οι δύο πλευρές πιθανότατα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλος Πουγιόλ, είπε ήδη το δικό του «αντίο» στον παλιό φίλο και συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, σχολιάζοντας τα εξής: «Σεβασμός και θαυμασμός, Λίο. Έχεις την υποστήριξή μου φίλε μου». Στην ομάδα της Βαρκελώνης δημιουργήθηκε αναστάτωση και η διοίκηση συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. για να συζητηθεί το θέμα του Αργεντινού σούπερ-σταρ.