Premier League : Yπάρχει σενάριο που το «σεντόνι» θα κριθεί σε μπαράζ!

Με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να έχουν από δύο ματς και την Λέστερ μόνο ένα μέχρι το φινάλε της Premier League η 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League, ενδέχεται, αν έρθουν ορισμένα ακραία αποτελέσματα, να κριθεί σε αγώνα μπαράζ

Premier League : Yπάρχει σενάριο που το «σεντόνι» θα κριθεί σε μπαράζ!

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική της φετινής Premier League αναμένεται να κρατήσει η μάχη για τις δύο εναπομείνασες θέσεις του Champions League αφού οι πρώτες είναι ...καπαρωμένες εδώ και καιρό από την (πρωταθλήτρια) Λίβερπουλ και την (σίγουρη 2η) Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο την 3η και την 4η θέση τη διεκδικούν τρεις ομάδες (Τσέλσι, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) κι ενδεχομένως το φινάλε του πρωταθλήματος να μην επαρκεί για να λύσουν τις διαφορές τους.

Πιο συγκεκριμένα «αλεπούδες» και «κόκκινοι διάβολοι» δεν αποκλείεται να δώσουν έναν παραπάνω αγώνα από ότι οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της Αγλλίας.

Εφόσον έρθουν συγκεκριμένα αποτελέσματα στα εναπομείναντα ματς (ένα για τη Λέστερ και δύο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) θα αναγκαστούν να αγωνιστούν μεταξύ τους, σε μπαράζ, ώστε να κριθεί οριστικά η 4η θέση.

Τι πρέπει να γίνει;

- Αρχικά θα πρέπει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιβληθεί της Γουέστ Χαμ στο προσεχές παιχνίδι με ακριβές σκορ 5-3.

- Παράλληλα χρειάζεται να κερδίσει ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της η Τσέλσι για να θεωρήσει εκείνη το δικό της «εισιτήριο» του Champions League.

- Τέλος, την προσεχή Κυριακή, την τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει η Λέστερ να νικήσει, στο «Κίνγκ Πάοαυερ», την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0!

Σ' αυτή την περίπτωση οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν, άμεσα, στο Γουέμπλεϊ, για να ξεκαθαρίσει οριστικά ποια θα κουνήσει σεντόνι...

Ένα σενάριο που είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο έχουμε μάθει πως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ξεγράφουμε τίποτα απολύτως.