Μπέρνλι- Γουλβς: Ο Ποντένσε για δεύτερο σερί ματς βασικός!

Στην αρχική ενδεκάδα της Γουλβς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκεται ο Ντανιέλ Ποντένσε που δείχνει να κερδίζει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή των "Λύκων",  Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Μπέρνλι- Γουλβς: Ο Ποντένσε για δεύτερο σερί ματς βασικός!

Αντιμέτωπη με την Μπέρνλι έρχεται αυτή την ώρα η Γουλβς για την Premier League και ο Ντανιέλ Ποντένσε ξεκινήσε για δεύτερο σερί ματς στην αρχική ενδεκάδα των "Λύκων"!

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Μας έδωσε σπίθα ο Ποντένσε…»

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν βασικός και στο περασμένο (12/7) παιχνίδι της ομάδας του με την Έβερτον, όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων της Γουλβς, στην εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στα "ζαχαρωτά".

MVP ο Ποντένσε στο Γουλβς-Έβερτον

Μάλιστα, η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον, ανάγκασε τον προπονητή της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο Σάντο να... βγάλει το καπέλο στον Πορτογάλο εξτρέμ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος έδωσε την... σπίθα στην ομάδα του για την επκράτηση κόντρα στην Έβερτον.

Τρίτη, 14/07/2020 21:33

Μια κάμερα πάνω στον Ποντένσε! Ενός λεπτού μαγικά και νέα αποθέωση από Νούνο (vid)

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Ποντένσε στο ματς της Γουλβς με την Έβερτον αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Μάλιστα, ο ίδιος μετά το ματς παρέλαβε το βραβείο του για την εμφάνισή του στο ντεμπούτο του ως βασικός με την Γουλβς.