Μια κάμερα πάνω στον Ποντένσε! Ενός λεπτού μαγικά και νέα αποθέωση από Νούνο (vid)

To Wolves TV έφτιαξε ένα βίντεο ενός λεπτού με τα «κατορθώματα» του Ντανιέλ Ποντένσε στο ματς με την Έβερτον. Ο προπονητής του τον αποθέωσε και σήμερα (14/7) στις δηλώσεις του.

Μια κάμερα πάνω στον Ποντένσε! Ενός λεπτού μαγικά και νέα αποθέωση από Νούνο (vid)

Στις δηλώσεις που έκανε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τον αυριανό (15/7) εκτός έδρας αγώνα της Γουλβς με την Μπέρνλι αναφέρθηκε -άλλη μια φορά- στον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Έβερτον, ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στην Premier League και αναδείχθηκε MVP!

O προπονητής της Γουλβς είπε σχετικά με τον αντίκτυπο που είχε το ντεμπούτο του Ποντένσε στην Premier League

«Πάντα, από τη στιγμή που ήρθε μαζί μας, και ακόμη και πριν, γνωρίζαμε την ποιότητα που έχει, το ταλέντο που έχει ως παίκτης, και το έδειξε την Κυριακή.

Το σημαντικό είναι να έχουμε μια ομάδα και να προετοιμάζουμε τους παίκτες για τη στιγμή που θα μπουν μέσα στο γήπεδο. Να μπορούν να βοηθήσουν και αυτό έκανε ο Ντανιέλ.

Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Στη συνέχεια εναπόκειται σε εμένα να επιλέξω τους καλύτερους, γνωρίζοντας ότι κάθε παιχνίδι χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση».

Δείτε το βίντεο του Wolves TV για τον Ποντένσε