Μπαρτσελόνα: Δίνει 70 εκατ. και τον Φίρπο για να πάρει Λαουτάρο

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δώσει τον Φίρπο και 70 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Μπαρτσελόνα: Δίνει 70 εκατ. και τον Φίρπο για να πάρει Λαουτάρο

Ο ισπανικός τύπος αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον διακαή πόθο της, Λαουτάρο είναι διατεθειμένη να δώσει τον Φίρπο και το ποσό των 70 εκατ. ευρώ στην Ίντερ.

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, πως οι διαπραγματεύσεις με την Ιντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, έχουν σταματήσει μετά την λήξη της προθεσμίας για την καταβολή 111 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέποντο στην ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού επιθετικού.

Μπαρτσελόνα: Άνοιξε ο δρόμος για Λαουτάρο

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «νερατζούρι» έχουν στα... χέρια τους μία πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν, καθώς οι Καταλανοί φέρονται να προσφέρουν 70 εκατομμύρια ευρώ και τον Τζούνιορ Φίρπο, ο οποίος «αξίζει» στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» 41 εκαττομμύρια ευρώ.

Έληξε η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διοίκηση της Μπάρτσα πιέζει προς... την έξοδο τον Σαμουέλ Ουμτιτί, προκειμένου να αποκτήσει κάποιον άλλον κεντρικό αμυντικό στην θέση του Γάλλου διεθνή. Οπως αναφέρει μάλιστα η καταλανική εφημερίδα «Sport», για τον έμπειρο παγκόσμιο πρωταθλητή, ενδιαφέρονται οι Νάπολι, Λάτσιο, Ρόμα και Τορίνο.