Μπαρτσελόνα: Άνοιξε ο δρόμος για Λαουτάρο

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Λαουτάρο έληξε και τώρα η Μπαρτσελόνα μπορεί να διαπραγματευτεί με την Ίντερ για την απόκτηση του Αργεντινού

Μπαρτσελόνα: Άνοιξε ο δρόμος για Λαουτάρο

Η Ίντερ είχε ορίσει ως ρήτρα αποδέσμευσης στον Λαουτάρο τα 111 εκατ. αλλά η προθεσμία που υπήρχε έληξε και τώρα η Μπαρτσελόνα μπορεί να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα, αρκεί να διαπραγματευτεί με την Ίντερ .

Ενα από τα... εμπόδια που αφορούσαν στην μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ιντερ στην Μπαρτσελόνα, ξεπεράσθηκε με θετικό πρόσημο για τους Καταλανούς.

Εχθές (7/7) έληξε η προθεσμία για την ρήτρα αποδέσμευσης του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού, κάτι που σημαίνει ότι όποιος σύλλογος θελήσει να αποκτήσει τον Λαουτάρο, δεν είναι υποχρεωμένος να δαπανήσει τα 111 εκατομμύρια ευρώ που προβλέποντο μέσω αυτής της διαδικασίας.

Έληξε η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Πρόκειται σίγουρα, για μία θετική εξέλιξη για την Μπαρτσελόνα, οι διοικούντες την οποία, πλέον, έχουν την δυνατότητα να διαπραγματευθούν με τους «νερατζούρι» επί νέας βάσης. Οπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, οι «μπλαουγκράνα» τα «έχουν βρει σε όλα» με τον νεαρό διεθνή, ο οποίος εφέτος έχει σημειώσει 17 γκολ, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων για την μεταγραφή, ενώ θεωρείται βέβαιο, πως το αντίτιμο που θα αξιώσουν οι παράγοντες της Ιντερ, θα είναι μικρότερο από τα 111 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης.