Έληξε η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Έληξε σήμερα (7/7) η ρήτρα αποδέσμευσης των 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες και οι ενδιαφερόμενοι "μνηστήρες" για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού θα πρέπει πλέον να διαπραγματευτούν με την Ίντερ.

Έληξε η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Με την Ίντερ θα πρέπει να μιλήσει και να διαπραγματευτεί πλέον όποια ομάδα επιθυμεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού και έφτανε το ποσό των 111 εκατομμυρίων ευρώ έληξε σήμερα (7/7), γεγονός που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Μιλάνου να αξιώσει ακόμα περισσότερα χρήματα για την πώλησή του.

Ως γνωστόν, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς άσου, καθώς στο πρόσωπό του έβλεπε τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες ο οποίος διανύει πλέον το 33ο έτος της ηλικίας του. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Αργεντινός εμφανιζόταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα» πλάι στον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Οι Καταλανοί βέβαια, δεν ήταν διατεθειμένοι να καταβάλλουν το ποσό των 111 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θεωρούσαν αρκετά υψηλό. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από την Ιταλία όσο και την Ισπανία, παραμένει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με την ελπίδα να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα.

Η Ίντερ με την σειρά της φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του Λαουτάρτο Μαρτίνες και όπως σημειώνει το «Tuttosport» έχει προτείνει στον ποδοσφαιριστή την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο, ώστε να τον κρατήσει στις τάξεις της μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με διπλασιασμό των αποδοχών του από τα 2,5 στα 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.