Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τον Τζόουνς (vid)

Η Λίβερπουλ επιβράβευσε τον Κέρτις Τζόουνς για τη μεγάλη αγωνιστική πρόοδο που είχε τα τελευταία χρόνια, υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο Άνφιλντ μέχρι το 2025.

Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τον Τζόουνς (vid)

Ο Κέρτις Τζόουνς αποτελεί θα έλεγε κανείς έναν ποδοσφαιριστή που έχει βγει από τα... σπλάχνα της Λίβερπουλ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Under-9 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και όλα δείχνουν πως θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του για πολύ καιρό ακόμα.

Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν επίσημα τη συμφωνία τους μαζί του για νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Να σημειωθεί, ότι ο Τζόουνς τη φετινή σεζόν μέτρησε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο 19χρονος Τζόουνς μετά την ανανέωσή του με τη Λίβερπουλ τόνισε: "Είναι ο σύλλογος που αγαπώ τόσο εγώ από μικρός όσο και η οικογένειά μου. Δουλεύω μαζί με έναν σπουδαίο τεχνικό και στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση για μένα και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος".