Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και αφού έχει μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Ποντένσε

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση και νίκησε με σκορ 3-2 σε ένα ματς που του άφησε περίεργη γεύση, διότι είχε προηγηθεί με 3-0. Όπως και να 'χει οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στα ημιτελικά του Conference League.

Απομένει, όμως, ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το ματς της ερχόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι πολύ δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους», όμως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεση του ακόμα ένα πολύ σημαντικό όπλο και όχι κανένα τυχαίο.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχασε το πρώτο ματς λόγω τιμωρίας με κάρτες, αλλά στη ρεβάνς θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για ένα ματς πολύ μεγάλων απαιτήσεων. Ο Πορτογάλος έπαιξε για τελευταία φορά στις 3 Απριλίου στο 3-0 επί του Άρη για τα playoffs του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς αγωνίστηκε για 71 λεπτά, ενώ έχασε και το ματς με τη Λαμία λόγω καρτών.

Ο Πορτογάλος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση το προηγούμενο διάστημα και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επικής ανατροπής κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και στην Τουρκία έχει γίνει θέμα η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε και θεωρούν πως πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο παίκτη που χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Και ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως ο Πορτογάλος εξτρέμ μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει την ικανότητα να πιέσει ψηλά και το σημαντικό είναι πως θα του δώσει μία επιπλέον λύση στον πάγκο.