«Κλείδωσε» η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Με άλλο σύστημα και αρκετές αλλαγές.

«Κλείδωσε» η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου (22:00, CS2). Οι δυσκολίες της αναμέτρησης είναι δεδομένες, αφού οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντι τους ένα θηρίο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που είναι ικανό να σε «σκοτώσει».

Με Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Ένα θηρίο που είναι… πληγωμένο και αυτό από μόνο του τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Ο Ολυμπιακός, όμως, μετά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα είναι υποχρεωμένος να ψάξει να βρει βαθμό στα ματς με τη Μπάγερν. Θα το κάνει αυτό, το βράδυ της Τρίτης έχοντας στο πλευρό του και το κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με εξαίρεση τη… μουτζούρα στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος στην Ευρώπη ένα πολύ καλό πρόσωπο και μη ξεχνάμε πως στην πρεμιέρα του Champions League κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ και το εις βάρος του 0-2 το μετέτρεψε σε 2-2 και λίγο έλειψε να το γυρίσει.

Τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναλύσει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι το ματς και φυσικά δεν τον… κοιμίζουν οι «γκέλες» με Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δύο διλήμματα όσον αφορά στην ενδεκάδα, αλλά αυτά βρήκαν λύση στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Καραϊσκάκη

Η ενδεκάδα μοιάζει να έχει κλειδώσει αν και τα κουκιά ήταν μετρημένα. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με νέο σχηματισμό και συγκεκριμένα με 4-3-3. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία και οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας θα επανέλθουν στα άκρα. Ο Μεριά τελικά θα πάρει θέση στο πλευρό του Σεμέδο. Στα χαφ θα χρησιμοποιηθεί τριπλέτα με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκα, Καμαρά εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα έχει στα άκρα τους Ποντένσε, Μασούρα και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί.