Ολυμπιακός: Τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Καμαρά

Ο Πορτογάλος προπονητής τα είπε με τον Αφρικανό χαφ πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Καμαρά

Ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά άλλαξε κατά πολύ τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς τόσο για το παιχνίδι με τη Μπάγερν όσο και για τα υπόλοιπα. Μία από τις σκέψεις που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός και απ’ ότι φαίνεται θα την κάνει πράξη είναι να παίξει με σύστημα 4-3-3.

Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί έχοντας τριάδα στα χαφ τους Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη είχε τετ α τετ με τον Αφρικανό χαφ.

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Αυτούς τους έντεκα σκέφτεται ο Μαρτίνς

Οι δυο τους τα είπαν λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και είναι προφανές πλέον πως ο Καμαρά ετοιμάζεται για την ενδεκάδα κόντρα στη Μπάγερν. Ο Αφρικανός είχε ξεκινήσει βασικός και στο Βελιγράδι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Βασικός έχει παίξει και σε τρία ματς πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βόλο τη Λαμία. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με τον ΟΦΗ με Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε και έτσι θα ξεκινήσει με τη Μπάγερν.