Με Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Αρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπληρώνει με το ζόρι 18άδα. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Ξενιτίδης από την ομάδα Νέων.

Με Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών για το ματς με τους Βαυαρούς.

Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Σισέ, Τοροσίδης, Βαλμπουενά και Μπενζιά. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σισέ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ «Τόρο» και Ματιέ είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για να συμπληρώσει 18άδα στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου πήρε στην αποστολή τον νεαρό Ξενιτίδη. Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Αβραάμ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ξενιτίδη, Ποντένσε, Μασούρα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.