Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out, ενώ η Μπάγερν Μονάχου διέθεσε και τα 1.600 εισιτήρια που είχε πάρει από τους Πειραιώτες.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Καραϊσκάκη

Κατάμεστο θα είναι το βράδυ της Τρίτης το «Γ. Καραϊσκάκης». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν το sold out εδώ κι αρκετές ημέρες.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα στον αγώνα με τους Βαυαρούς όπως έκαναν και στο ματς με την Τότεναμ. Είναι άλλωστε κάτι που το τρέμουν οι Γερμανοί και είναι χαρακτηριστικό πως και στις δηλώσεις τους τόνιζαν πως το Καραϊσκάκη είναι ένα δύσκολο γήπεδο για οποιαδήποτε ομάδα.

Σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα «βράζει» με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου. Άπαντες, άλλωστε θεωρούν πολύ σημαντικό το γεμάτο γήπεδο και το τόνισαν και στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα και με νέο του μήνυμα στα social media κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Κατάμεστη, όμως, θα είναι και η κερκίδα που έχει κρατηθεί για τους οπαδούς της Μπάγερν. Οι Βαυαροί προμηθεύτηκαν 1.600 εισιτήρια γι’ αυτό το παιχνίδι, τα οποία έχουν εξαφανιστεί όλα. Ενημέρωσαν και χθες τους «ερυθρόλευκους» πως δεν έχει μείνει κανένα εισιτήριο για τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» κι έτσι στο Φάληρο δεν θα πέφτει καρφίτσα.