Βαλβέρδε: «Δεν θα ρισκάρουμε με τον Μέσι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι ενόψει του αγώνα με την Ίντερ για το Champions League

Βαλβέρδε: «Δεν θα ρισκάρουμε με τον Μέσι»

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στον αυριανό (02/10) αγώνα της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Ίντερ στο «Καμπ Νόου» για τον έκτο όμιλο του Champions League.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στο βασικό σχήμα των «μπλαουγκράνα» στον αγώνα κόντρα στην Βιγιαρεάλ για την έκτη αγωνιστική της Primera Division, ωστόσο κατά τη διάρκεια του ματς στο «Καμπ Νόου» υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του διεθνούς άσου και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τους «νερατζούρι», ο Βαλβέρδε επεσήμανε: «Πρέπει να περιμένουμε την επόμενη προπόνηση για να αποφασίσουμε. Ο Ουσμάν (σ.σ. Ντεμπελέ) έχει προπονηθεί πολύ λίγο, λίγο περισσότερο ο Λέο. Θα δούμε, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκο. Οι Φατί, Ουμτιτί και Τζόρντι Αλμπα είναι σίγουρα εκτός».

Πέραν αυτών, ο τεχνικός των Καταλανών αναφέρθηκε και στην ιταλική ομάδα, η οποία έχει πλέον στον πάγκο της τον Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας: «Η Ιντερ είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη που αντιμετωπίσαμε πριν έναν χρόνο. Έχει νέο προπονητή, νέους παίκτες, νέο σύστημα. Έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν με νίκες σε όλα τα ματς και έχουν μόνο μια ισοπαλία με την Σλάβια Πράγας στο Champions League. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια συμπαγή ομάδα. Είναι δύσκολο να τους βάλεις γκολ, τους περιμένω στην καλύτερή τους κατάσταση αύριο».