Youth League: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-1: Ήττα με ανατροπή (highlights)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ και ηττήθηκε 1-2 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League.

Youth League: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-1: Ήττα με ανατροπή (highlights)

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8', άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Νεοφυτίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κάτιτς.

Ο,τι δεν κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι σε εκείνο το λεπτό, το έκαναν είκοσι λεπτά αργότερα (28'). O Λιάτσος πήρε τη μπάλας από δεξιά, συνέκλινε προς το κέντρο της μεγάλης περιοχής και με άπιαστο σουτ έκανε το 0-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, αλλά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 46'
ο Μίτροβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 83ο ολοκληρώθηκε η ολική ανατροπή για τον Ερυθρό Αστέρα, όταν ο Νοβάκοβιτς με μπαλιά-μαχαιριά "τρύπησε" την άμυνα του Ολυμπιακού και με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Πάντοβιτς -ο οποίος πέρασε και τον Τζολάκη- έκανε το 2-1.

Ερυθρός Αστέρας: Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Λούκιτς, Μίλικιτς, Πάντοβιτς, Νοβάκοβιτς (93' Μίλετιτς), Μπουρμάζ (88' Ίλιτς), Πίπλιτσα (76' Ντέντιγερ), Μπάμπιτς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης (86' Σαπουντζής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (66' Ασλανίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (86' Συρμής), Κατσαβάκης (66' Αρσενίδης), Σουρλής, Μπουλάρι.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μπάγερν Μονάχου 4
2. Ερυθρός Αστέρας 4
3. Τότεναμ 1
4. Ολυμπιακός 1

Τα highlights του αγώνα