Νοκ-άουτ ο Ντε Μπρούιν στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα και θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι της Σίτι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Νοκ-άουτ ο Ντε Μπρούιν στη Μάντσεστερ Σίτι

Δίχως τον Κέβιν Ντε Μπρούιν στην αποστολή της θα υποδεχτεί απόψε (22.00) η Μάντσεστερ Σίτι την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αγγλία, για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος των «πολιτών» με αντίπαλο την Έβερτον το περασμένο Σάββατο στο «Γκούντισον Παρκ» και κρίθηκε ανέτοιμος για το σημερινό ματς στα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Αγγλίας αναφέρουν: «Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στον αγώνα κόντρα στην Έβερτον και θα χάσει το παιχνίδι απόψε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η έκταση του χρόνου απουσίας του εξαρτάται από το πόσο καλά θα ανταποκριθεί στο πρόγραμμα αποκατάστασης».

Υπενθυμίζεται πως Σίτι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν ξεκινήσει με νίκη την πορεία τους στο γκρουπ, καθώς στην πρεμιέρα η μεν «πολίτες» είχαν κερδίσει με 3-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η κροατική ομάδα είχε «πατήσει» στην έδρα της με το ευρύ 4-0 την Αταλάντα.