Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Κυριακής ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι

Στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στον Ρέντη. Η προπόνηση που έγινε ήταν πιο χαλαρή, αφού προέρχονταν από την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και εκπλήξεις δεν έχουν προκύψει. Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίες στιγμής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Σερβίας. Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Αστέρα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο "Ράικο Μίτιτς".

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.