Ο διαιτητής του Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το ματς του Βελιγραδίου και ξυπνάει ευχάριστες μνήμες.

Ο διαιτητής του Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός

Ορίστηκε από την UEFA ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Πρόκειται για τον Μπενουά Μπαστιάν και στο άκουσμα του ξυπνάνε ευχάριστες μνήμες στους Πειραιώτες.

Ο Γάλλος ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης με τη Μίλαν τον περασμένο Δεκέμβριο που ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 3-1 στο Φάληρο και είχε προκριθεί στους «32» του Europa League. Ο Μπαστιάν σε εκείνο το ματς είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Βέβαια ο ίδιος διαιτητής ήταν και σε μία πολύ άσχημη βραδιά των «ερυθρόλευκων» που θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Στις 3 Αυγούστου 2016 είχε διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπερ Σεβά όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει με 1-0 και είχαν μείνει εκτός Champions League.

Στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει παίξει σε άλλα τέσσερα παιχνίδια στα οποία έχουν σημειωθεί δύο ισοπαλίες και δύο νίκες γηπεδούχων. Τη φετινή σεζόν είναι το πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους του Champions League, ενώ έχει κάνει έντεκα ματς στο Europa League. Τη φετινή σεζόν διηύθυνε το Σούπερ Καπ Γαλλίας μεταξύ της Παρί και της Ρεν με τους Παριζιάνους να επικρατούν με 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, VAR ο Μπενουά Μιγιό και βοηθός VAR ο Ρούντι Μπουκέ. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αρμένιος Κάρεν Ναλμπαντιάν και της UEFA ο Πίτερ Λούντστρομ.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν