Τζένας: Έρικσεν ο χειρότερος της Τότεναμ - «Τόσο κακός που ξεχώριζε από μακριά»

Σκληρή κριτική στον Κρίστιαν Έρικσεν από τον πρώην παίκτη της Τότεναμ.

Τζένας: Έρικσεν ο χειρότερος της Τότεναμ - «Τόσο κακός που ξεχώριζε από μακριά»

Μπορεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο να εξέφρασε την απογοήτευση του για την συνολική απόδοση των παικτών του στο χθεσινό(18/09) 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όμως σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Τότεναμ Ζερμέιν Τζένας ένας ήταν ο παίκτης των «Σπέρς» που έπαιξε χειρότερα απ'όλους.

Αυτός ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο κατακεραύνωσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή BT Sport. Ο παλαίμαχος μέσος των Λονδρέζων, υποστήριξε πως η εμφάνιση του Δανού δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνηθίζει να προσφέρει στην ομάδα.

Η στατιστική του αγώνα δικαιώνει τον Τζένας, καθώς ο Έρικσεν έχασε 22 φορές την κατοχή της μπάλας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Να θυμίσουμε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020.

Ο Τζέρνας δήλωσε:«Ήταν αγνώριστος κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν στιγμές που ο προπονητής είχε ένα βλέμμα όπου φαινόταν να σκέφτεται θα πρέπει να τον αφήσουμε να φύγει.

Όλοι οι παίκτες έχουν άσχημα παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετά σπουδαία ματς με την Τότεναμ, όμως ήταν τόσο κακός απόψε που ξεχώριζε από μακριά.Έπαιρνε λάθος αποφάσεις σε εύκολες φάσεις και αυτό ήταν το πιο ανησυχητικό. Έδειχνε διαλυμένος.»