Μάικλ Ντόσον: «Το γήπεδο... θα σείεται! Η Τότεναμ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη»

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρώην της Τότεναμ, σε δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως η ατμόσφαιρα θα είναι... ηλεκτρισμένη.

Μάικλ Ντόσον: «Το γήπεδο... θα σείεται! Η Τότεναμ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη»

Ο Μάικλ Ντόσον είναι ίσως το ιδανικότερο άτομο για να μιλήσει για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Όχι μόνο επειδή ήταν ο επί εννέα συναπτά έτη αρχηγός των Spurs (2005-14) αλλά κυρίως διότι πριν από 64 ημέρες αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, σε φιλικό παιχνίδι!

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, λοιπόν, μίλησε στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων και αποθέωσε την ομάδα του Πειραιά αλλά και τους οπαδούς της.

Με τον Ντόσον να προειδοποιεί την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για την... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 19:55) στο «Γ.Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Αρχικά ξεκίνησε λέγοντας: «Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει και τον Ολυμπιακό και έτσι, παίξαμε μαζί τους στην προετοιμασία. Ήταν απίστευτο! Μείναμε πέντε μέρες στην Ελλάδα, παίξαμε με τον Ατρόμητο και κερδίσαμε 3-0, σκόραρα ξανά στην Ελλάδα, ενώ χάσαμε 3-0 από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πω, ότι η ατμόσφαιρα, ακόμα και σε φιλικό προετοιμασίας, ήταν φανταστική. Η έναρξη του ματς καθυστέρησε πέντε λεπτά γιατί άναβαν καπνογόνα παντού!

Ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν για τα προκριματικά του Champions League, έπρεπε να παίξουν έξι αγώνες πριν προκριθούν. Έπαιζαν στον δεύτερο προκριματικό με την Βικτόρια Πλζεν, μία εβδομάδα μετά και ήταν πιο μπροστά όσον αφορά στην προετοιμασία, οπότε ήταν καλύτεροι στη βραδιά».

Και ύστερα πρόσθεσε: «Είναι μία καλή ομάδα, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα και έχτιζε παιχνίδι από πίσω, αλλά σκόραραν από δύο στημένες φάσεις εναντίον μας! Μαρκάρουν σε ζώνες, όπως κι εμείς, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν κάνουν το 1-0. Ξεκινήσαμε καλά το ματς!

Το γήπεδο θα... σείεται. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να παίζεις ποδόσφαιρο. Το απόλαυσα, εκτός από το γεγονός ότι δεχτήκαμε... φτωχά γκολ. Ήταν μία καλή άσκηση για μας, αλλά για την Τότεναμ είναι ένα μεγάλο ματς, πρέπει να ξεκινήσει καλά και η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρική. Είναι ένα δύσκολο μέρος και τα παιδιά πρέπει να είναι προετοιμασμένα. Πρέπει να διαχειριστούν την ατμόσφαιρα, αλλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι έτσι, οι παίκτες το ξέρουν και τα έχουν ξαναδεί αυτά...

Πέρσι έφτασαν στον τελικό και έκαναν την καλύτερη προετοιμασία με το 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας! Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση».