Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την Τότεναμ

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη το βράδυ.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την Τότεναμ

Έκανε μία ξέφρενη πορεία μέσα στο κατακαλόκαιρο, πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους παραμένοντας αήττητος και τώρα είναι έτοιμος να απολαύσει τους καρπούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Champions League και στην πρεμιέρα του θα υποδεχτεί την Τότεναμ (19:55) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν γίνει ανάρπαστα με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και να υπόσχεται μία δύσκολη νύχτα για την Τότεναμ. Από την άλλη, όμως, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι απέναντι τους θα έχουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που πέρσι έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης και στο τελευταίο του παιχνίδι στην Premier League έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στα ματς των προκριματικών εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος και εξίσου καλά έχει μελετήσει την Τότεναμ, η οποία είναι μία ομάδα που έχει πολλά δυνατά σημεία και η οποία θέλει τεράστια προσοχή και προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει ο Ολυμπιακός να την κοιτάξει στα μάτια. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους «πετεινούς» χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Το βασικό για τον Ολυμπιακό ήταν αν θα προλάβει το ματς ο Ρούμπεν Σεμέδο και τελικά ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για σχεδόν σίγουρη επιστροφή στην πρεμιέρα με την Τότεναμ. Αυτό σημαίνει πως ο Σεμέδο παίρνει πίσω τη θέση του στο κέντρο της άμυνας και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να εμπιστευτεί ξανά την ομάδα που έπαιξε στα προκριματικά.

Δηλαδή ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία με τον Ελαμπντελαουί να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Μεριά και Σεμέδο θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο με τους Μποχαλάκη και Γκιγιέρμε να είναι οι δύο χαφ. Στα άκρα θα παίξουν οι Ποντένσε και Μασούρα, ενώ ο Βαλμπουενά θα έχει τον γνωστό επιτελικό του ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης υπήρχε ένα δίλημμα για το ποιος θα ξεκινήσει, αλλά ο Μαρτίνς φαίνεται πως πήρε την απόφαση να δώσει φανέλα βασικού στον Γκερέρο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση και στον αντίπαλο.