Τι γράφει η Marca για τον Ολυμπιακό και το «μειονέκτημα» του

Τι αναφέρει η ισπανική εφημερίδα με αφορμή την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Η ποιότητα του Βαλμπουενά, η θετική ανισορροπία του Ποντένσε, η δύναμη του Σεμέδο και το μειονέκτημα του...

Τι γράφει η Marca για τον Ολυμπιακό και το «μειονέκτημα» του

H ισπανική εφημερίδα, με αφορμή την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αναλύει τις 32 ομάδες που μετέχουν στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, αναφέροντας για τον Ολυμπιακό:

Εντυπωσιακή ταινία του Ολυμπιακού για την πορεία προς τους ομίλους (vid)

«Δύο χρόνια χωρίς να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για έναν Ολυμπιακό που έχει φτάσει στην φάση των ομίλων, αποκλείοντας από την προηγούμενη φάση τρεις ομάδες: τη Βικτόρια Πλζεν, την Μπασακσεχίρ και την Κρασνοντάρ, την ομάδα που «εκτέλεσε» τη Πόρτο.

Η ελληνική ομάδα με επικεφαλής τον Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να κινηθεί στην αγορά για να σχηματίσει ένα σύνολο που συνδυάζει την ποιότητα του Βαλμπουενά με την... θετική ανισορροπία του Ποντένσε, τη σταθερότητα του Μεριά και του Ζοσέ Σα, την δύναμη στον αέρα του Ρούμπεν Σεμέδο και την αγωνιστικότητα του Γκερέρο...

Το μόνο μειονέκτημα είναι η λιγότερη και μικρότερη σημασία που απολαμβάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με τον Φουρτούνη να τραυματίζεται σοβαρά -σημείωσε 12 γκολ και έδωσε 9 ασίστ την περασμένη σεζόν- μόνο οι Κούτρης, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Τσιμίκας έχουν ένα μικρό χώρο συμμετοχής», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca.