Εντυπωσιακή ταινία του Ολυμπιακού για την πορεία προς τους ομίλους (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο διάρκειας είκοσι λεπτών το οποίο δείχνει όλη την πορεία της ομάδας του καλοκαίρι, από το Γκνιεβίνο έως το Κράσνονταρ.

Εντυπωσιακή ταινία του Ολυμπιακού για την πορεία προς τους ομίλους (vid)

Όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιουλίου και στο ματς του Ολυμπιακού στο Πλζεν κόντρα στη Βικτόρια. Τότε έγινε το πρώτο βήμα και η ομάδα του Πειραιά έφτασε στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μία πορεία που έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, αφού ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί αήττητος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε προϊδεάσει τον κόσμο στο ματς με τον Βόλο. Από τα μάτριξ προβλήθηκε ένα βίντεο με το οποίο προανήγγειλε τι θα ακολουθούσε.

Το τμήμα επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ δημιούργησε μία ταινία στην οποία μπορείτε να δείτε πως ο Ολυμπιακός έφτασε στους ομίλους του Champions League. Μία ταινία που ξεκινάει από το Γκνιεβίνο και φτάνει έως το τώρα. Δείτε τι λένε οι πρωταγωνιστές για όλη αυτή την πορεία, πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους.

Ανοίξτε τα ηχεία σας και απολαύστε ένα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών, μία εξαιρετική δουλειά που «ανέβηκε» στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube…