Ολυμπιακός: Έσπασε τα κοντέρ ο Σεμέδο

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει κάνει τεράστια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για να παίξει και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Τετάρτη με την Τότεναμ.

Ολυμπιακός: Έσπασε τα κοντέρ ο Σεμέδο

Στις 27 Αυγούστου στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ ο Ρούμπεν Σεμέδο τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Από τότε ο Πορτογάλος στόπερ ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη δράση και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Βόλο στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Σεμέδο θα είναι στη διάθεση του για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Τότεναμ. Είναι αλήθεια πως όλο το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έχει πέσει πάνω στον Πορτογάλο στόπερ προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Και ο ίδιος όλες αυτές τις ημέρες τα έχει δώσει όλα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Ο Σεμέδο από την Παρασκευή έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα. Θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τους Άγγλους και το ίδιο φυσικά επιθυμεί και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Απ’ όσα προκύπτουν από τον Ρέντη ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Τότεναμ. Έχει τρομερή θέληση ο Πορτογάλος, ενώ είναι και γερό σκαρί που μπορεί να ξεπεράσει πιο γρήγορα τον τραυματισμό του. Έτσι αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως ο Σεμέδο θα είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή.

Θα περιμένουμε και τις επόμενες δύο προπονήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Σήμερα η ομάδα του Πειραιά θα προπονηθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αύριο στον Ρέντη. Από αυτές θα κριθεί η συμμετοχή του, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως ο Μαρτίνς θα τον έχει κανονικά στη διάθεση του.