Αστείο να μιλάμε για «δεύτερα» της Τότεναμ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά σε μία ομάδα με μπάτζετ 1 δισεκατομμύριο ευρώ, δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για «ρεζέρβες».

Αστείο να μιλάμε για «δεύτερα» της Τότεναμ!

Βγήκε και δήλωσε ο Ποτσετίνο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές με τον Ολυμπιακό, γιατί ακολουθεί το ματς με την Λέστερ στην Premier League. Αμέσως παρασυρθήκαμε όλοι μας και αρχίσαμε να κάνουμε λόγο για εκτεταμένο rotation, λες και οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης (18/9), αλλά κάποια ομάδα από όχι και τόσο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τους «έχει» τους Άγγλους ο Βαλμπουενά!

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Κορεάτης Σον δεν θα ξεκινήσει και θα πάρει τη θέση του ο Λούκας Μόουρα. Ο Σον έχει χρηματιστηριακή αξία στα 80 εκατομμύρια ευρώ και ο Μόουρα στα 40 εκατομμύρια. Πώς μπορεί να χαρακτηρίζεται «ρεζέρβα» ένας ποδοσφαιριστής 40 εκατομμυρίων;

Ο βασικός αριστερός μπακ Ντάνι Ρόουζ πιθανότατα θα δει το ματς από την εξέδρα. Τη θέση του θα πάρει ο θεωρητικά αναπληρωματικός Μπεν Ντέιβις. Και οι δύο κοστολογούνται με 25 εκατομμύρια.

Ο Ντελέ Άλι που μπορεί να παίξει αντί του Έρικσεν, έχει μετοχές που αγγίζουν τα… 90 εκατομμύρια. Ο Έρικσεν κοστολογείται με 100. Μπορούμε να σας φέρουμε και άλλα παραδείγματα, όμως, δεν έχει κανένα νόημα…

Είναι αστείο να καθόμαστε και να λέμε ότι η Τότεναμ θα κάνει rotation και θα βάλει τα «δεύτερα». Ας αφήσουμε αυτό να το λέει ο Ποτσετίνο. Εκείνο που θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση εντός των τειχών του Ρέντη είναι οι αναφορές του Αργεντινού τεχνικού για την Λέστερ που είναι περισσότερες από τις αναφορές που κάνει για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξανασυναντήσει. Ο Ολυμπιακός όποτε κληρωνόταν με την Άρσεναλ στο Champions League, το πρόγραμμα είχε πάντοτε τη 2η αγωνιστική το ταξίδι στο Λονδίνο. Ο Αρσέν Βενγκέρ στις δηλώσεις του παραμονή του ματς, κατανάλωνε 15 λεπτά για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθούσε και ένα 5λεπτο για τους «ερυθρόλευκους».

Τρεις αλλαγές στην 11αδα της Τότεναμ για το ματς με Ολυμπιακό

Αυτή είναι η νοοτροπία τους, είναι λίγο… σνομπ, θεωρούν ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ελληνική ομάδα.

Εκεί λοιπόν θα πρέπει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός την Τότεναμ. Στο γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έρχονται με μπλαζέ ύφος. Όχι να ασχολούμαστε με το αν θα παίξει ο Ντελέ Άλι αντί του Έρικσεν ή αν θα ξεκινήσει ο Μόουρα αντί του Σον ή του Λαμέλα. Κι αν θέλετε να το δούμε και με άλλο μάτι το παιχνίδι της Τετάρτης (18/9), η σίγουρη παρουσία του Χάρι Κέιν στην ενδεκάδα φτάνει και περισσεύει για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Ότι η Τότεναμ δεν έχει «ρεζέρβες». Απλώς έχει δύο ενδεκάδες. Τόσο απλά…