Τρεις αλλαγές στην 11αδα της Τότεναμ για το ματς με Ολυμπιακό

Τρεις αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα της Τότεναμ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League.

Τρεις αλλαγές στην 11αδα της Τότεναμ για το ματς με Ολυμπιακό

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο προανήγγειλε ροτέισον στην ομάδα της Τότεναμ μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Όχι επειδή υποτιμάει τους «ερυθρόλευκους», αλλά επειδή οι αγγλικές ομάδες έχουν ένα σκεπτικό ότι δεν θα πρέπει να ρίχνουν με το «καλημέρα» όλο το βάρος στο Champions League από τη στιγμή που ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Premier League.

Ποκετίνο: Προανήγγειλε αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού

Η Τότεναμ καλείται να δώσει 7 αγώνες σε 21 μέρες και μπροστά της έχει τώρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (18/9, 19.55) στην πρεμιέρα του Champions League.

O Ποκετίνο αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του καθώς ετοιμοπόλεμοι είναι πλέον παίκτες-βασικές μονάδες όπως ο Ντέλε Άλι και ο Μπεν Ντέιβις.

Ακούνητος από την ενδεκάδα είναι Χάρι Κέιν. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του στις διάφορες αναλύσεις που έχει κάνει, είναι σίγουρος ότι ο υψηλόσωμος φορ της Τότεναμ δεν πρόκειται να μείνει εκτός αρχικού σχήματος και για αυτό το λόγο προσαρμόζει τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στον τρόπο «αναχαίτισης» του «Mr Goal» των Λονδρέζων.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σερζ Οριέ θα διατηρήσει τη θέση του στο δεξιό άκρο της άμυνας. Στην 11αδα αναμένεται να επιστρέψουν ο Τάνγκουϊ Ντομπελέ, ο Ντέλε Άλι (στα χαφ) και ο Μπεν Ντέιβις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η πιθανή 11αδα της Τότεναμ στο «Γ.Καραϊσκάκης»: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιλεντ, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Ντομπελέ, Γουίνκς, Έρικσεν, Άλι, Σον, Κέιν.


Ο «Mr Goal» των Λονδρέζων θα είναι βασικός και στο Καραϊσκάκη, παρά τα όσα έχει πει ο Ποτσετίνο ότι θα προχωρήσει σε rotation με τον Ολυμπιακό.